Gość Pachoł Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam szanownych forumowiczów niedawno zacząłem troszke modyfikować audio w mojej primerce. Zostały już wygłuszone drzwi i wjechał zestaw Powerbassa S-6C, niestety radyjko Pioneer DEH-3900 wogóle nie daje im rady ( dziękuje sprzedawcy za wprowadzenie w błąd, ze niby bedzie dobrze ale kiedyś tam trzeba bedzie wzmaka). Poczytałem sobie troszke o wzmakach no i jak zwykle, każdy chwali swoje. na alledrogo znalazłem dwie ciekawe jak na moją kieszeń propozyje tj. Magnat RX44 i Crunch PZi 175.4. Wydają się być dość mocne, w przyszłości myśle nad jakims wooferem, więc 4 kanały wskazane. Czy ktoś miał z nimi do czynienia i jakie wnioski z tego płyną? wiem ze wskazane wzmacniacze to nie hi-end, ale czy te firmy są godne polecenia, ew która lepsza? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Pachoł, Hi-End to nie jest ale Cruncha POLECAM! Magnata sobie odpusc, gra porownywalnie do JBL czy Blaupunkta - czyli plasko i do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pachoł Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Dzieki DJSzmer, mam jeszcze pytanko, moje Powerbassy potrzebują "jedynie" 70 W RMS, natomiast ten Crunch oferuje aż 175W rms na kanał. Czy taka moc nie zabije mi szybciutko tych głosników?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Spokojnie, tyle to on az nie ma Ostroznie z Volume i Gain, a bedzie wszystko super. Dobrze jak jest spore zaplecze mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.