Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Angielski reflektor

Gość dziubek2288
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziubek2288

Witajcie czy ktoś z was słyszał o angielskiej wersji reflektorów przednich.?Byłem dzisiaj na przeglądzie no i stwierdzono że mam przednią prawą lampę angielską i muszę ją wymienić bo nie dostanę przeglądu. Koszt lampy to 140 zł. Może można ją jakoś przestawić???

hehe, to kupiłes auto..

od polaka??

nie kąt jest inny,

tylko wiązka światła nie będzie oświetlała pobocza, świeci tak jak u nas lewe.

w Europie mamy światła niesymetryczne, tylko w ruchu lewostronnym są pozamieniane lampy.

Gość dziubek2288

Autko było sprowadzone z Niemiec ta strona była walnięta.Przy naprawie pewnie jakiś szwabol wrzucił mi angielską wersję reflektora.U nas w Gdańsku to na szrotach chcą 100 zł. za używkę, ale udało mi sie zdobyć nówkę za 140 zł . Dzięki

Autko było sprowadzone z Niemiec ta strona była walnięta.Przy naprawie pewnie jakiś szwabol wrzucił mi angielską wersję reflektora.U nas w Gdańsku to na szrotach chcą 100 zł. za używkę, ale udało mi sie zdobyć nówkę za 140 zł . Dzięki

Mam ten sam problem. Do wymiany prawa reflektor. Możesz podać na jakim szrocie widziałeś używki. A ta nówka to oryginał :zdziw: jeśli tak to bardzo interesuje mnie za taka cenę, gdzie ją dostałeś. Niedługo przegląd i musze sie spieszyć z wymianą.

dziubek2288 poszukaj na allegro i po szrotach. MAx cena to 50 zł

Gdzies ty widział reflektor do n14 za 50zl?? Sledze ten temat od czasu jak rozmawialismy o tym na zlocie i niedawno kupiłem z silnikiem regulacji elektrycznej za 110. i to byla dobra cena :)

Gość dziubek2288

Jarki ja widziałem taki reflektor w Letniewie za mostem po prawej w stronę Brzeźna, ale on był klejony może nie przejść przeglądu. Jeśli chodzi o inne szroty to se daruj bo tam nie mają nissanów. Ja kupiłem nową lampkę firmy DACO czy DALCO (jakoś tak) - pasuje idealnie za 135 zł zamawiasz dzisiaj jutro odbierasz na Morenie na ul. Morenowej 71 - Jak nie wiesz gdzie to jest to cię pokieruje.To nr. tel. by zamówić reflektor (058) 561-44-97 a to mój nr. 698-635-238.Pozdrawiam

Byłem wczoraj w Letniewie. Prawy to zamiennik bez el. regulacji :029: a lewy jest oryginał ale mnie niestety nie potrzebny. A ten zamiennik który kupiłeś to z elektryczną regulacją? A jak szkło nie ma innego odcienia/barwy?

ps. dzięki za namiar. Może skorzystam. Chociaż w Xedosie chcą 150 za oryginał więc nie wiem czy się nie skusić.

Bombel coś się uparł :028: z tym manualnym jak ja potrzebuje elektryczny. W dodatku ten z aukcji to raczej zamiennik. Przynajmniej tak wynika z opisu aukcji

[ Dodano: Pią 17 Sie, 2007 10:43 ]

już zamówiłem w Xedos-ie. 170 z przesyłka w poniedziałek powinien być.

---------------------

Powiedzcie mi tylko czy bez problemu dam radę sam go wymienić czy lepiej do warsztatu jakiegoś podjechać. Ile śrub go trzyma i czy wszystkie są łatwo dostępne?