sedek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Mam do Was pytanie: od czego podejdzie przedni przewód hamulcowy giętki do micry K 10 lewa strona (kierowcy)? Pytam, bo te przewody są do siebie podobne w wielu autach i być moze podejdzie od jakiegoś innego , a przewód będzie po prostu tańszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 wykręć stary i jedź do sklepu coś dobrać tylko że nie może być krótszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 wykręć stary i jedź do sklepu coś dobrać tylko że nie może być krótszy. Można i tak. Po prostu myślałem, że ktoś już temat przerabiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 47zł najlepsze na rynku bo tanszych brak. Ale według mnie nie ma co oszczędzać na przewodach, bo to wkoncu nasze życie, czy zaoszczędzisz 10zł a potem mieć na sumieniu, bo Ci hamulce poszły. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.