Gość blank Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam, mam primere p10 z 95r. Ostatnio mialem problem z regulatorem napiecia. Po wizycie u elektryka napiecia ladowania sa poprawne (wczesniej bylo sporo za duze). Wymienil regulator i uzwojenie bo bylo juz marniutkie. Teraz problem jest taki ze nie mam podswietlenia zegarow, przyciskow otwierania/zamykania okien, nie dziala rowniez korektor od regulacji swiatel mijania, nie jest tez skala na nim podswietlona. Co moze byc? Wiem ze po pierwsze to sprawdzic bezpieczniki a co jesli te beda ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jesli nie bezpiecznik to poszły wszystkie żaróweczki od zbyt wysokiego napięcia. zakładaj LED-y 12V, na forum było o tym sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Moze padl regulator oswietlenia deski rozdzielczej (o ile masz takowy), albo popsula sie jego zaslepka. Pod panelem elektrycznych lusterek sa zaslepki, a za nimi kostka z 'fabrycznym' kabelkiem - ja bym tam poszukal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.