Gość arthe Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam. Co może być przyczyną tego że w mojej almerze N16 z 2001 r. klakson jest zbyt cichy i dźwięk jest taki jakiś "ciotowaty" ? Nie wiem jaki był jak był nowy, bo samochód kupiłem kilka miesięcy temu i w sumie klakson używałem ze 2 razy. Może być zabrudzony ? Czy Almery ogólnie mają jakieś takie słabsze klaksony ? Ile może kosztować wymiana na jakiś mocniejszy? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 klakson jest zbyt cichy i dźwięk jest taki jakiś "ciotowaty" hahaha - leżę i kwiczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 klakson jest zbyt cichy i dźwięk jest taki jakiś "ciotowaty" To bolączka chyba każdej N16stki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 To bolączka chyba każdej N16stki. W związku z jakimiś tam normami. Może ekolodzy znowu namieszali, żeby zwierząt za bardzo nie straszyć. Ile może kosztować wymiana na jakiś mocniejszy? Obojętnie z jakiego auta, aby był na 12V. Możesz nawet dołożyć do tego co masz. Przekaźnik powinien wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 klakson jest zbyt cichy i dźwięk jest taki jakiś "ciotowaty" hahaha - leżę i kwiczę dajcie spokój, wstyd trąbić, zamiast pożadnego TIDIIIT robi piyyyp :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jur_N16 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam. Co może być przyczyną tego że w mojej almerze N16 z 2001 r. klakson jest zbyt cichy i dźwięk jest taki jakiś "ciotowaty" ? Nie wiem jaki był jak był nowy, bo samochód kupiłem kilka miesięcy temu i w sumie klakson używałem ze 2 razy. Może być zabrudzony ? Czy Almery ogólnie mają jakieś takie słabsze klaksony ? Ile może kosztować wymiana na jakiś mocniejszy? Pozdro Ten sam problem miałem : Syn twierdził "tata nie trąb bo wstyd" No i qpiłem fanfarkę podłączyłem aby sygnał nie był modulowany i jest :one: "Zdziera" z drogi :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.