Gość Kit Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam. Dałem temat w giełdzie ale nie wszyscy tam zagladaja a mi sie nie ukrywam troche spieszy Potrzebuje silnik (blok z głowica bez osprzetu) 1.6 E16 - ponieważ mój z powodu awarii wiatraka i wskaznika temp zaliczył przegrzanie i zgona, kompresja nie istnieje (tylko na pierwszym 4 atm). Wiec raczej z niego juz nic nie bedzie, a samochód jest mi potrzebny Wiec jak ktos ma do sprzedania albo wie gdzie mozna tanio kupić to prosze o info. W szczególności cena jest ważna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja mam do sprzedania 1.6 12V ( GA16i )ze skrzynią,stan dobry jakbyś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kit Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 pers2004 --> wysłałem Ci wiadomość na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.