Gość Hanczak Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam, mam dylemat odnośnie instalacji głośników przednich w Almerze N16 2002. Nigdzie nie mogę znaleźć jak idą kable od głośników - zaczynając od drzwi a skończywszy na radiu? Najlepiej przydałyby się jakieś zdjęcia ale opis na pewno też się przyda:) konkretnie chodziłoby mi o miejsce rozdzielenia kabla na tweetery i głośniki w drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neostar Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 kable rozdzielone są już przy radiu. Z radia leci po dwie pary na każdą stronę do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 kable rozdzielone są już przy radiu. Z radia leci po dwie pary na każdą stronę do przodu. Kolega pytał o n16 z 2002, czyli możliwe że po FL, a w 2000 też idą z radia po dwie pary? Bo ja u siebie nie zauważyłem . Jeśli nie to gdzie się rozdzielają te kable? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.