Gość pitradzik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 WŁAŚNIE KUPIŁEM ALMERĘ 1,6 Z 96 r. I NIE WIEM CZY MAM SILNIK 90 CZY 100 KONNY ? POMÓŻCIE PROSZE - JAK TO SPRAWDZIĆ ? NA KLAPIE NIE MAM OZNACZEŃ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość McAlmera Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak z Niemiec przyciągnięta to na 99% ma 90 koni. Może zdążysz przeczytać zanim temat się zamknie :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam, mam ta samą sytuacje.... 1.6 z 96r... i... mozliwości: 1. hamownia; 2. G-tech; moze sa jeszcze jakies inne sposoby.. Ja mam furke z holandii i nie mam zadnych dokumentów z ktorych by cos wynikalo/// Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Używaj wyszukiwarki - temat był poruszany kilkakrotnie Jedynym sposobem jest hamownia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.