Dżem Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Poszukuję forumowicza z Lublina z Alą jak w temacie żeby porównać jak jeździ się jego autem mój GG:8692348 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A może by tak rozwinąć temat co się dzieje z pana autem nie trzeba prowadzić wystarczy podać objawy a chłopaki na pewno pomogą tylko opisać co jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 O ile mi wiadomo to nie ma w lubelskiej grupie klubowicza legitymującego się N16 (a przynajmniej takiego co chociaż raz był na spocie...) ale zawsze możesz pojechać do salonu i na jazdę próbną się umówić :sindbad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vazq Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie ma co rozwijać tematu. Po prostu nigdy nie jeździłem Almerą i chciałem ją porównać do innej. Po zakupie zrobiłem w niej silnik co opisywałem w innym poście no i bym porównał jak to wyszło bo na 90 koni to słabawo jakoś to auto jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vazq Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 dżemie, gdybyś włączył prywatne wiadmosci to mogłbym Ci odpowiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zrobione PW zielone światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.