Gość Z.A.B.A Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam potrzebuje ustalić numer silnika potrzebny do zakupu części.Moje auto to sunny n14 75KM rok 95 wersja niemiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam potrzebuje ustalić numer silnika potrzebny do zakupu części.Moje auto to sunny n14 75KM rok 95 wersja niemiecka Numer silnika to raczej jest indywidualny, chyba chodzi Ci o typ silnika. Masz silnik GA14DE. Poza tym dekodując VIN też otrzymasz informację o silniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Z.A.B.A Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 dzięki Jarki o to właśnie mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam a jaki jest silnik w 1.4 lx z 91 r boszczerze mowioc nie wiem mam tez niemiecka wersje nie weim czy DE DS [ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 17:47 ] chodzi oczywiscie o typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Oznaczenie silnika w wersji niemieckiej nie roznilo sie niczym od innych wersji. Jak auto z 1991r to masz ds, czyli gaznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.