Gość Bruneros Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 wczoraj jadac za kumplem zwrocil mi uwage ze prawy ksenonek strasznie daje mu po oczach - czyli po stluczce trzeba bylo by swiatelka ustawiac.. i teraz pytania: -czy ksenony usyawia sie tak samo jak zwykle swiatla ? -czy zrobia mi to na kazdej stacji diagnostycznej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ksenony powinny mieć system samopoziomujący. Jak jeden świeci w kosmos, znaczy coś się zepsuło. Najlepiej podjechać (tak jak piszesz) na stację diagnostyczną (dobrą hehe) i powinni ci bez problemu ustawić i sprawdzą co jest nie tak. Tak chyba będzie najprościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruneros Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 system samopoziomujacy dziala chyba ok - aktywuje sie on w momencie odpalenia auta - jak odpalam ksenona gdy auto nie pracuje to swieci jakby nisko, jak odpalam cos tam sobie buczy i oba podnosza sie na rowna wysokosc... a swiatel nie ustawia sie w pione i poziomie jakos ? a jak dziala system samopoziomowania ? nie mam pojecia wiec sie pytam.. M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 powinny być śruby regulujące lampę jak każdą jedną lampę w samochodzie. Jeżeli miałeś stłuczkę to mogła się przestawić i świeci tam gdzie nie powinna i inni kierowcy marudzą i im się nie dziwię. Samemu lepiej nie ustawiać - podjachać na stację zapłacić 5 zeta i ustawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 -czy ksenony usyawia sie tak samo jak zwykle swiatla ? tak -czy zrobia mi to na kazdej stacji diagnostycznej ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruneros Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 no i chyba po klopocie... pan gratis przystawil takie urzadzenie, stwierdzilze jedna lapma swieci za wysoko, pokrecil cos i stwierdzil ze jest idealnie... trzeba sprawdzic z kumplem czy nie oslepiam dalej.. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.