Gość Quattro Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Wrocilem z Monachium - z "nowym" 100NX-em. 1994, 1.6 na pelnym wtrysku (105KM), 175 000km, golas, nie ma nawet ABS, jedynie targa i wspoma. 2 wyrdzewiale dziury w progach, lekko przeciekajacy dach na uszczelce, korozja na lewym przednim blotniku Zbite prawe lusterko i przednia szyba na dole. Skrzynia biegow halasuje ale dziala, sprzeglo w stanie przedagonalnym. Wnetrze szary braz - wymaga pewnych napraw i uzupelnien, nie dziala w nim oswietlenie, zreszta popierdzelona jest instalacja w desce. 4 stalowki i jeden alus (na zapasie w bagazniku ). 2 naklejki-logo "Scuderia-Ferrari" na blotnikach. Plusy? Oki. Silnik zyleta, kielichy idealne, mam calego Puzla na czesci , to chyba milosc od pierwszego wejrzenia i ten kolor - pyszna jajecznica Ogolnie wladowalem sie po uszy Roboty jest tyle ze sam nie wiem w co mam rece wlozyc (juz zdazylem wymienic lusterko na puzlowe, kola na tez z puzla i panel srodkowy na desce). Teraz wymienie cala skrzynie z polosiami oraz sprzeglo i amortyzatory tyl. Pozniej panele dachowe, uszczelki i tylna klape. Byc moze przeloze caly uklad ham. z ABS-em. Moze zaloze cale wnetrze z puzla Cel? Najlepszy i najladniejszy 100NX w Polsce Do Johnny'ego - kosztowal mnie 500euro bo wiecej nie mialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 przepłaciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Do Johnny'ego - kosztowal mnie 500euro bo wiecej nie mialem. No i rewelacji niestety nie ma Cel? Najlepszy i najladniejszy 100NX w Polsce Trzymam kciuki Quattro wierzę w Ciebie i wiem, że coś dobrego z niego zrobisz. Wrzuć jakieś fotki "jajecznicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 byly 2 piekne 100NX-y tylko ze jeden to byl SR, a drugi kosztowal 1000E a ja juz tyle nie mialem wtedy na reku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pancin_007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 trszke przeplaciles...ja co prawda wydalem 350 eu za swojego ...silnik zyleta 158 000 mial jak go bralem kielichy zdrowe wszystko ok,procz jednego progu(kierowcy)normalka w 100 nx .Ale prog juz wymieniony na nowke...:Dwersja po lifcie 94" roczek wtrysk absik wspoma i alu...tyle ze bez tu"f u byl...(lawetka)bo czasu niemialem...niedlugo zapodam foty z rekonstrukcji mojej nyski rozebrana do naga;Pspawany prog ,montaz nakladek na progi i zmainka zderzaka.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja mialem przeznaczony 1000Euro - tylko ze dzien wczesniej kupilem jeszcze idealna Mazde 323F z 1994r. BTW - Moj nissan przyjechal sam na wlasnych kolach do Polsky. Ahhh - i kiedy kupowales swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pancin_007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 swojego kupilem w listopadzie...niedlugo roczek minie;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 wlasnie - po sezonie... w styczniu tez za drobne pieniadze staly : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarnomag Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 quattro nie moge sie z toba skontaktowac w sprawie czesci, daj jakis znak zycia czy maz to co potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Czarnomag spokojnie. Z tego co wiem Quattro jest teraz w Reichu więc pewnie dlatego nie odpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 jestn na bank za granica. tez cierpliwie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 aaaa, jak jechałem dwa tygodnie temu do Słubic to w legnicy widziałem coś takiego przed sobą :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 OMG :!: Quattro aż takiego szrota raczej nie przywiózł No ale maszyna LCD ma - szkoda, że tylko na tablicy rejestracyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 czy tam jest napisane nissan forever? jak tak to jego forever juz chyba bliski konca jest... moze niedlugo jako dawca do nas trafi... tylko kto wezmie klape (...i reszte) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Pogoda nie dopisywala wiec jedna fotka na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pancin_007 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 zajefajny kolorek twojej nyski, mam nadzieje ze dobrze bedzie sie sprawowac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi