Przemek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Po czym poznać, że czas na zmianę poduszek silnika. Przejrzałem kilka podobnych tematów, ale nie znalazłem odpowiedzi. U mnie na wolnych obrotach silnik dosyć mocno się trzęsie. Czy to może być z winy poduszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Na wolnych to mogą być za małe wolne obroty a u mnie to strasznie się czaskało na nierównościach albo np. w poprzeg kolein czaskało myślałem że wachacz a to poduszka no i po stanie gumy na poduszkach czy nie popękane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Fakt, ta po lewej stronie jest pęknięta. Wymianę to lepiej powierzyć specjaliście czy warto próbować samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Spokojnie dasz rade samemu tam nic nie popsujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 A czy muszę podstawiać coś pod silnik przy wymianie, aby nie "opadł"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Nie wiem jakiego typu masz lewarek ale moim spokojnie podparłem dla pewności i by łatwiej było wykręcić a potem wkręcić siruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Chodzi mi ogólnie-czy jak wykręcę poduchę to czy silnik może opaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Chodzi mi ogólnie-czy jak wykręcę poduchę to czy silnik może opaść? Jeżeli nie podeprzesz go od spodu to tak, wsadź winde pod silnik podnieś tak, żeby troszku go dźwigło (1 cm nie trzeba więcej) tak żebyś mógł łatwo wyciągnąć srube na której poduszka jest przykręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Chodzi mi ogólnie-czy jak wykręcę poduchę to czy silnik może opaść? Ogulnie to poduszka jest zawieszeniem silnika więc musi opaść dlatego napisałem ci żebyś lewarkiem podniusł podkładaj pod miske lekko napnij a przy odkręcaniu samo wyjdzie czy mocniej trzeba podnieść aby z sirubami przy wkręcaniu i wkręcaniu nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ravengate Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 a czy mógłby ktoś mnie poratować i dać namiary na punkt, gdzie kupić do p11 przed liftem, 1.6, poduszkę silnika tą od strony pasażera? gdzieś widziałem za 500 złotych więc te proszę pominąć muszą być jakieś zamienniki przecież;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Najtaniej chyba będzie z Tedgum wziąć. Ale o jakości nic nie powiem. http://tedgum.pl/sklep/index.php?cPath=33_729_2177_5481 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi