Gość Bertland Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mam w swoim Nissanie vebasto i za chiny nie wiem jak to się uruchamia. Czy ktoś podpowie jak to się ustawia? czy ktoś ma coś podobnego w swojej serence? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Najlepiej chyba bedzie jak podjedziesz do firmy co się tym zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 To znaczy niewiesz jak sie to włącza czy niewiesz jak sie to ustawia, żeby włączyć musisz poszukać włącznika, napewno będzie to okrągłe pokretło i kontrolką w środku a żeby ustawić to temperature regulujesz tym właśnie pokrętłem, na nim jest skala temperatury, oczywiście napisałem ogólnie jak takie coś wygląda, w zależności od modelu może sie to róznić szczegółami ale generalnie jest tak jak napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bertland Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Tam są same przyciski jak w radiu, nie mam do kogo podjechać ażeby mi pokazał. Na pulpicie mam doklejony mechanizm z przyciskami ale jak się włącza lub ustawia to nie wiem - czarna magia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Podjedź do jakiego kolwiek serwisu ciężarówek, jesteś z Poznania to na Lutyckiej tego pełno, jak masz CB to zapytaj o serwis webasto, z resztą, sami sie ogłaszają a jak nie masz CB to tak jak mówie, po całej tzw obwodnicy Poznania masz dużo punktów naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bertland Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Już opanowane. Piękna sprawa te webasto szczególnie zimą gdy się ma gaz sekwencję. Bieże paliwa 2 setki na godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Już opanowane. Piękna sprawa te webasto szczególnie zimą gdy się ma gaz sekwencję. Bieże paliwa 2 setki na godzinę. Już Ci zazdroszczę tego Webasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam13 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no to zimą będziesz miał luksus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.