eszi Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Której marki "radyjka" są lepsze w cenie do 500 zł. Nie polecajcie mi innych tylko czekam na konkretne podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zdcydowanie Pioneer jest lepszy ze wzgledu na wbudowane wzmaki MOSFET-a no chyba ze masz inny wzmacniacz Ja posiadam model 1900R nie ma jakis bajerow ale dzwiek jest super :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Właśnie zamieniłem z JVC na Pioneer w cenie tak jak piszesz i różnica jest naprawde duża, nawet na starych głośnikach gra o niebo lepiej, moje radio to DEH-2820MP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 warte uwagi sa Kenwood i Alpine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Kontynując Pioneer czy Alpine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kontynując Pioneer czy Alpine? od sierpnia jeszcze nie rozkminiłeś???????????????????/ :zdziw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kontynując Pioneer czy Alpine? od sierpnia jeszcze nie rozkminiłeś???????????????????/ :zdziw: Na dzień dzisiejszy kolego z tych modeli co są w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Alpine z tych co pojawily sie w poscie, najlepiej z serii CDA (za mniejsze pieniadze z uzywek), od JVC lepsze sa obecne modele Kenwood'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.