Gość Ewelinka Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Jeśli masz ten model nissana, to będzie nas więcej... Jak do tej pory poznałam tylko jednego posiadacza tego modelu (ale chce go sprzedać,więc niedługo będę sama ). Nie zostawiajcie mnie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody_TCZEW Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Spoko nie jestes sama nawet wiecej w przyszlym tygodniu chyba bede w koszalinie bo mam sprawe na studiach do zalatwienia wiec moze zorganizujemy 2 osobowy spocik heh oczywiscie polaczony z jaks imprezka a jakze inaczej. Mysle ze sie jescze zgadamy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Kurcze, mam za daleko, chętnie bym dołączył. Mam rodzinke w Sianowie to może kiedyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelinka Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Dzięki chłopaki, jesteście super. Poprawiliście mi homorek. Poza tym ja studuję na Polibudzie ZiM I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 no ladnie, ale sie romansiki szykuja :) hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelinka Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Najpiew to trzeba się spotkać, a później można myśleć o romansikach. :wink: A tak apropos, co myślicie o tym otwaciu Mistrzostw Polski 2005 na Lotnisku Bemowo w Warszawie 1. maja? Warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 zawsze warto jechac tam, gdzie sie `cos` dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody_TCZEW Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Ja raczej takze bym sie pisal na majowy week na jakis wypadzik...co do romansikow...no coment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody_TCZEW Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Ewelinka znalazlem cos dla Ciebie (dla siebie tez ) http://www.100nx-club.de/100nxinfo/technikseite.htm Tylko bez rzadnych skojarzen zadnego romansu nie ma no moze tylko nasze autka sie polubily, a ich wlasciciele to w sumie tez ale bez romansu...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 dobra dobra, nie zarzekaj sie Hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelinka Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 I zażatruj z facetami, to oni będą sobie wyobrażać niewiadomo co Mieć romansik do kogoś to mieć do kogoś sprawę, interes... A ja już rozmawiałam z funduszami i napewno pojadę do Warszawy 1 maja, może tam się poznamy. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelinka Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 A Ty Młody nie podpuszczaj kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody_TCZEW Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Ja tylko zartowac i nie wiedziec dokladnie o co chodzi?? A ty mnie nie bic OK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 hehehehehe, dobra, wytlumaczyliscie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelinka Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Może inaczej Młody. Wytłumaczyliśmy Tobie. :wink: A tak poza tym to są już jakieś konkrety o zlocie? Bo najprawdopodobniej ostatni koniec czerwca i najprawdopodobniej Zegrze to jakoś mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi