Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Alarm do N16

Gość Pawel_Daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pawel_Daniel

Czy możecie polecić jakiś warsztat, który montuje alarmy (chodzi o Warszawę i okolice). Chciałbym tym samym pilotem w kluczyku obsługiwać alarm i centralny zamek - czy to możliwe. Marzenie to domykanie szyb (oczywiście elektrycznych) podczas zamykania drzwi/uzbrajania alarmu. - a wszystko w rozsądnej cenie i działało bez problemu.

Marzenie to domykanie szyb (oczywiście elektrycznych) podczas zamykania drzwi/uzbrajania alarmu.

To moze byc kosztowne - musisz miec dodatkowy modul ktory wygeneruje impuls dla szyb. Tez tak chcialem... i niestety sie nie udało :/

Najlepiej założyć moduł "sekwencyjny" - najpierw zamyka jedną szybę potem następną. U mnie niestety domyka jednocześnie co powoduje że czasem któraś się nie domyka

Gość Pawel_Daniel

Niestety rozwiązanie takie jak chciałem, jest "dosyć" drogie w Cliffordzi'e, napisałem do nich i :

alarm sterowany z kluczyka - Challenger NT - 1000,- PLN (lub 1200,- w wersji z ODIS-em) + 550 moduł domykania szyb (mają w ofercie "sekwencyjny" i "normalny" - nie wiem za który jest ta cena). Wydaje mi się, że to dosyć drogo.

W ASO Nissana proponują alarm za 960 - nie wiem jaki, stwierdziłe, że to drogo.

Kolega w swoim nowym Citoroenie, założył alarm poza ASO i kosztowało to: alarm 500 + 400 domykanie czterech szyb.

Czy Challenger NT to jakieś super rozwiązanie? Może powinienem zdecydować się na jakieś słabsze/tańsze rozwiązanie - osobny pilot do uzbrajania alarmu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...