Gość KEEDLER Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Chlopaki i dziewczyny, mam pytanie... Czy mozecie dla mnie sprawdzic czy dlugosc progow w Almerce N15 jest taka sama w wersji 3 drzwiowej jak i w wersji 5 drzwiowej. Po prostu niech ktos kto ma wersje 3 drzwiowa poda mi jaka jest dlugosc progow i to samo niech zrobi osoba posiadajaca wersje 5 drzwiowa. Wydaje mi sie ze jest roznica, gdyz drzwi w 3 drzwiowej pewnie sa dluzsze. Interesuja mnie przednie progi. Z gory za pomoc bardzo dziekuje! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Chodzi Ci o te plastikowe nakładki, tak ?? Bo pytasz o przednie progi. Jeśli o to chodzi to jest różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KEEDLER Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tak, wlasnie chodzi mi o te plastikowe nakladki. A wiec jest roznica, dzieki bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.