Gość 007hary Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 witam czy idzie zalozyc do micry k11 98r autoalarm bo chcialem zakupic na allegro autoalarm ale nie wiem czy bedzie pasowac chocby ten i czy ciezko to samemu zalozyc co sądzicie na ten temat bedzie pasowac ten autoalarm http://www.allegro.pl/item225990808_profes...ull_okazja.html z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onegog Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ostatnio to przerabiałem. poszperaj tu -> Elektroda generalnie stanowczą odradzają nieznane alarmy z allegro. ja zdecydowałem się na coś takiego TX 320 jeden z tańszych polecanych na tym forum z tym że zakładał mi to człowiek, który się tym zajmuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Latarnik Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam ja w 2 samochodach miałem alarmy z niszej pólki tzn bez.homologacji i nigdy na nie nie narzekałem ostatni kupiłem na allegro -alarm z zdalnym zapalniem i komunikacją 2 kanałową i tez sobie chwale nie ma reguły co da tych tanszych alarmów najwazniejsze jest zeby go dobrz zamontowac zadla od zródeł wilgoci i ciepła i w miare ciasno zeby centala nie obijała sie o nic ,dobre połaczenia do instalacji i najlepiej zlutowac lutownicą i wszystko będzie służyć na długi czas .tylko jeden minus jak sie nie ma chomologacji w alarmie to nie ma zniżki na dodatkowe ubezpieczenia ac tak mam w pzu montaz alarmu nie jest trudny barzdziej bym nazwał upierdliwy rozbieranie plastików i szukanie kabelków ale za to jaka satysfakcja ja sie samemu zmontuje pozdro dla klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.