Gość sheff Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Problem jest taki: chciałem ruszyć moją Primerą wrzuciłem 1 i ruszyłem potem 2 i koniec usłyszałem jakieś chrobotanie i samochód nie jechał dalej... wrzucam biegi a on nic nie chce ruszyć słychać lekkie chrobotanie... jeszcze jedno spostrzeżenie gdy jest na biegu można go przepchnąć i samochód sie kula... pytanko co mogło się wydarzyć z moim autkiem????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Moze przegub poszedl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Moze przegub poszedl. A dokładniej półoś - pękła. Poszukaj na forum. Materiału znajdziesz na całą noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 sheff wystarczy, że skręcisz koła na maksa najpierw w jedną a później w drugą stronę i po kolei sprawdzisz, czy półoś nie jest urwana, jeżeli tak (a wg mnie na 99% tak jest) to o urwanych półosiach jest bardzo dużo w archiwum. Użyj funkcji szukaj, zawęźwyszukiwanie do działu primera a znajdziesz. Zanim założysz kolejny temat - upewnij się czy już nie był poruszany. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.