Gość gregjag12 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem Primery 1.6 z 1998r. Mam centralny zamek ale nie ma sterowania zamka z pilota. więc postanowiłem kupić alarm ze sterowaniem zamka centralnego. Mam pytanie może ma ktoś opis podłączenia alarmu do instalacji samochodowej. Interesuje mnie gdzie i w jaki kolor przewodów w najprostszy sposób podpiąć się do wiązki z alarmem . 1. sterowanie zamków 2.kierunkowskazy 3.zasilanie 12v po stacyjce itp. Mam jeszcze jedno pytanie Jak i gdzie odczytać kolor lakieru nadwozia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 gregjag12, Proponuję zapoznać się z informacjami poniżej http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=15144 Użyj funkcji szukaj w prawym dolnym rogu strony Tutaj coś masz http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...highlight=alarm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregjag12 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wszystko rozumiem. Ale nic nie znalazłem na temat . Więc wiem jak działa funkcja szukaj. Po za tym nie chodzi Mi jaki alarm zastosować . Bo każdy jest podobny ,tylko może ktoś zakładał i ma rozpiskę gdzie najłatwiej podłączyć się do kabli i do jakich kolorów , żeby nie rozgrzebywać wszystkich wiązek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 gregjag12, A nie prościej podjechać do fachowców, żeby założyli?? przynajmniej jakąś gwarancję dostaniesz i wiesz, że jest dobrze zamontowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregjag12 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Sam z zawodu jestem elektronikiem. Więc żaden problem podłączyć alarm tylko jeżeli trzeba wyszukiwać kabli to trochę więcej potrwa. A tak to może ktoś już ma rozpisane. Jak nic nie znajdę to sam zrobię rozpiskę i wrzucę na forum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neostar Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 witam, proszę zweryfikować popawność ulotki i napisać czy są zgodne z Twoim modelem primery. Załączam instrukcję w jezyku angielskim do primery '97. Pozdrawiam http://www.sendspace.com/file/sogvjq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egn Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jeżeli chcesz dysponuje rozpiskami z Cobry i Mety do Twojego modelu, napisz na maila jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.