Gość Nuras Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam, Zmieniam tylny tłumik w moim pędziasfalcie, z dotychczasowego robi się sitko Postanowiłem przyjrzeć się tłumikowi firmy BOSAL. Zamieszczam linki do fotek, nie są najlepszej jakości jednak: http://www.aukcjoner.net/gallery/179038_T%...icra_82-92.html Co o tym sądzicie? Według katalogu i oznaczeń w moim nismo będzie pasował (albo mi się zdaje) Wygląda mi to na zwykły tłumik. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 widziałem tłumiki Bosal w Oplu Astrze i powiem że nawet ładnie sie prezentowały i odgłos też był fajny. rury wyglądały że mają większa średnice niż seryjne oby tak było i z tym tłumikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nuras Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Na tych fotkach niewiele widać ale wiele osób podtrzymuje Twoją opinię Snafu Postanowiłem że zakupię i zamontuję. Przydałby się jeszcze tylko przedni BOSAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 przedniego nie ma jest pre-kat (ten przy kolektorze wydechowym) potem jest głowny kat pod siedzeniami a na koncu tlumik koncowy nooo chyba ze kata wyciales:) a jak nie to wytnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nuras Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Tak też mam zaplanowane bo po cholerę mi te puchy. Planuję także pomajstrować przy pierwszym kacie, w ten sposób, że wstawię w niego po prostu przelotową rurkę. Kat będzie ale tylko pozornie Dzięki [ Dodano: Sob 08 Wrz, 2007 00:09 ] Witam po przerwie technicznej. Wstawiłem już tłumik, BOSAL oczywiście Pozbyłem się również zawartości katów zostawiając puchy w razie przeglądu i... ależ to brzmi cudnie :diabel: Poza tym,odczuwam wyraźnie przyrost mocy, licznik zamknięty i tym razem nie musiałem jechać na autostradę... Nie wiem jeszcze jak ze wskazówką paliwa, poobserwuję i napiszę czy jest lepiej czy może częściej będę musiał tankować (albo rzadziej jeździć...) Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kocurek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 mam w swojej micrze bosala już prawie rok i muszę stwierdzić że to straszna kalarepa, rdzewieje na spawie, przy wylocie skroplin, generalnie po roku, wygląda prawie jak 13-letni oryginał, widziałem też 2-3 letnie i po stuknięciu jedna sieczka w środku, generalnie odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nuras Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Rzecz już sie stała jakiś czas temu wszytko działa i póki co jestem bardzo zadowolony. Gdyby miał się rozsypać to mała strata bo mimo iż to nówka, to kupiłem go za grosze Także spokojna głowa, może po prostu pechowo trafiłeś. Wiele osób podziela opinie, że jest to bardzo dobry tłumik i działa im bez zarzutów od dłuższego już czasu Poza tym Bosal, którego ja mam ma zabudowę z aluminium, więc jak zacznie mi rdzewieć to się bardzo zdziwię Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.