jaca V6 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam, chciałem zapytać znawców tematu co moge wmontować na przód do mojej maximy, chce włożyć głośniczki HELIX DARK BLUE 62.1 pod samo radio Pioneer DEH 2820 MP czy to dobry pomysł, problem polega na tym, według mnie że słabo takie podchodzą, zdjąłem boczek dziś i wygląda to tak : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b86cf7382d7c718b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d7589e6b6353bb00.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c42109302cffaf2b.html dystanse rzecz oczywista ale jakieś nietypowe chyba, czy ktoś miał do czynienia z takim autem ? Mam też wzmacniacz pod który podłączone jest tył, wzmak to BLAUPUNKT BQX 320 4X80, wiem ze można podciągnąć przód ale czy jest sens, nie potrzebuje aż tak wypasionego dzwięku, myśle że na samym radiu będzie i tak o niebo lepiej niż jest dotychczas, choć źle nie jest ale chce zmienić. Wiem ze ze zdjęć to trudno cokolwiek podpowiedzieć ale może ktoś wie jak to zrobić, generalnie chodzi mi o te dystanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 zaden problem z tymi dystansami sa nawet gotowce nie wiem ile jest miejsca na głośnik w boczku od tapicerki ale w N15 jest od metra proponuję wygłuszyć póki ciepło wmiarę jeszcze jest no i koniecznie głośniki pod wzmacniacz Widzę że masz te same papierowe Clariony?? co w N15 były w serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wygłuszenie będzie na 100% inaczej nie widze a jeżeli chodzi o głośniki które są to masz racje te papierowe Clariony Malin masz może jakiś namiar na takie konkretnie dystanse ? Do innych aut to wiem że są ale do mojego to jakoś nikt nie robi, dzwoniłem do kilku którzy sie tym zajmują i do J30 jeszcze nie robili, trzeba będzie chyba podjechać na jakieś zmierzenie. A czy te Helixy to dobry wybór ? Wybór nie jest przypadkowy :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 jaca V6, bezapelacyjne, majac mozliwosc podpinaj pod przod wzmaka, a kup DLS B6 np. Z czego wykonany jest ten dystans?? :/ tam siedzi Fordowska elipsa ;/ o ja aa Musisz zakupis dystansik pod 16tki [ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 21:48 ] odkrecasz stary dystan, wysylasz do radek100nx i po jakims czasie dostajesz go spowrotem + nowe dystanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ten dystans jest z PCV jakiegoś, a jeżeli chodzi o Radka to moge do niego podjechać w każdej chwili, daleko niemam i tak chyba zrobie, w tygodniu do niego podbije DLS B6 troche drogi sprzęt :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To moze cos pod wzmaka z oferty: GROUND ZERO Kicx Rainbow albo i ten Helix Pod samo radyjko warto zainwestowac w CLARION SRS 1726 - ładnie pulsuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Temat wycichl a chcialbym sie dowiedziec jak sie skonczylo, zalozyles dystanse jakies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.