Pawcior Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witam.. Osttanio jadac w nocy zauwazyl;em niepokojaca przypadlosc w micrusie..gdy biore korektor na zero, to dalej izie tlyko lewe swiatlo..prawe zostaje wmiejscu..czyli..swieci jednym slowem ZLE..nie wiem czy to od zlego ustawienia swiatel w PZM, czy co..ale co z tym zrobic..trzeba kupic nowy reflektor, silniczek czy recznie jakos da rade to ustawic ? :/...sam nie wiem po co przelaczalem ten korektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 moze po prosty masz odlaczona wtyczke od silniczka, albo slabo wcisnieta .. jak chcesz spr silniczek (w k11 przed liftem) silniczek lekko w str prawa sie przekreca, i dalej wyciagasz go w dol albo gore (bolec). reg dziala po wlaczeniu swiatel. ja kupilem co prawda do przed liftem same reflektory bo sprzedajacy powiedzial ze moze sprzedac, ale na sztuce to bedzie prawie 180zl drozej (z silniczkiem) :029: :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Pawcior, mam podobnie lewy nie reaguje, ale to tak ma, zepsute trybki, on tam się rusza, ale reflektorem nie porusza. Ja podłozyłem gume pod niego żeby w dół świeciło, a nie w góre Jesli by ktoś miał do sprzedania lewy reflektor do regulacji elektrycznej to poprosze o propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Pablo_Snk, jezeli nie dziala reg to moze da sie silniczek rozbebeszyc i sprawdzic co tam nie tak dziala i naprawic, co do reflektorow, ja zakupilem 2 po 95zl sztuka nowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ja mysle ze to sie stalo od jazdy po dziurach ( ah te lubelskie drogi :kosci: ) ...No nic jutro jade na przeglad do mojego mechanika to moze cos poradzimy, w tamtym roku tez tak mi sie stalo na trasie ale pozniej nagle samo ustapilo..a teraz znowu..moze faktycznie cos tam nie laczy czy moze żarówa wyskoczyla od drgan..hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.