Ziutek Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Kupiłem je w sklepie z artykułami dla elektroników - dawny ZURT. Mieli praktycznie wszyskie barwy żarówek i kapturków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RozenPL Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Kupiłem je w sklepie z artykułami dla elektroników - dawny ZURT. Mieli praktycznie wszyskie barwy żarówek i kapturków. OK. Dzięki jutro jade poszukać coś takiego w 100licy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 OK. Dzięki jutro jade poszukać coś takiego w 100licy. Kolega, który zamieścił instrukcję w dziale "zrób to sam" pisał o jakimś wolumenie - może zacznij w tym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RozenPL Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 OK. Dzięki jutro jade poszukać coś takiego w 100licy. Kolega, który zamieścił instrukcję w dziale "zrób to sam" pisał o jakimś wolumenie - może zacznij w tym miejscu? Byłem, ale niestety nieznalazłem..... Jadę szukać w sklepach elektrotechnicznych. Kapturki są mi niezbędne do założenia na niebieskie żarówki do oświetlenia nawiewu. Teraz kiedy mam tylko żarówki to kolor wydaje się nie niebieski tylko turkusowy- a takiego nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oja_ojaaa Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Witam, odgrzeje trochę temat. Był by ktoś uprzejmy poinformować mnie jakie symbole mają poszczególne żarówki do podświetlenia zegarów( szczególnie tej co podświetla okolice wskaźnika paliwa), przycisków i panel ogrzewania? Liczniki mam z mechanicznym przebiegiem. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Do zegarów idą 3 sztuki żarówek W5W i jedna T5/R5, a do panelu nawiewu dwie W1,2W;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi