Gość ABT Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 http://www.allegro.pl/item228652847_przegu...ra_abs_1_3.html niby dwa lata gwarancji a i cena dość niska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Cena dość ciekawa tylko pytanie: czy jest on kompletny tj:smar,osłona i opaska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 no chyba kompletny, zresztą sama osłonę można dokupić i dalej cena będzie co najmniej dobra a u Ciebie ile przegub do micry 1.3 z ABSem (94r) ? i jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 no chyba kompletny, zresztą sama osłonę można dokupić i dalej cena będzie co najmniej dobra a u Ciebie ile przegub do micry 1.3 z ABSem (94r) ? i jaki Przeguby kompletne (42 żeby pierścienia ABS): GLO -> 165 Zł NKN -> 205 Zł (oryginał Japonia) 4MAX -> 160 Zł PASCAL -> 155 Zł Najlepszy wybór wgł. mnie to GLO Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 PASCAL -> 155 Zł Z własnego doświadczenia odradzam. Coś mnie raz podkusiło zakupić w innym sklepie i sprzedający namówił mnie na ten produkt. Stuka przy zmianach obciążenia auta,np. przy zmianie biegu z 1 na 2 lub po zahamowaniu i ruszaniu. opiero na 3 z kolei stacji diagnostycznej był meches, który miał taki sam przypadek u siebie i przejeździł tak blisko 100 kkm po czym sprzedał auto. Więc morał z tego, że się nie urwie, ale to stukanie doprowadza mnie do szewskiej pasji :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 no chyba kompletny, zresztą sama osłonę można dokupić i dalej cena będzie co najmniej dobra a u Ciebie ile przegub do micry 1.3 z ABSem (94r) ? i jaki Przeguby kompletne (42 żeby pierścienia ABS): GLO -> 165 Zł NKN -> 205 Zł (oryginał Japonia) 4MAX -> 160 Zł PASCAL -> 155 Zł Najlepszy wybór wgł. mnie to GLO Pozdrawiam no próbowałem sie do Ciebie dodzwonić ale w sumie jeden oddawał telefon drugiemu, potem dostałem inny numer i w sumie juz nie wiem z kim rozmawiałem i rozmawiać , bo chce wziąć ten GLO, myślę że spokojnie damy rade by przyszedł do mnie przed sobotą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 no próbowałem sie do Ciebie dodzwonić ale w sumie jeden oddawał telefon drugiemu, potem dostałem inny numer i w sumie juz nie wiem z kim rozmawiałem i rozmawiać , bo chce wziąć ten GLO, myślę że spokojnie damy rade by przyszedł do mnie przed sobotą ?? Wszystko gra.Przegub wysłany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.