Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Warto taki przegub ? Mial ktos do czynienia z takim ?

Gość ABT

Rekomendowane odpowiedzi

no chyba kompletny, zresztą sama osłonę można dokupić i dalej cena będzie co najmniej dobra ;)

a u Ciebie ile przegub do micry 1.3 z ABSem (94r) ? i jaki

Przeguby kompletne (42 żeby pierścienia ABS):

GLO -> 165 Zł

NKN -> 205 Zł (oryginał Japonia)

4MAX -> 160 Zł

PASCAL -> 155 Zł

Najlepszy wybór wgł. mnie to GLO :)

Pozdrawiam

PASCAL -> 155 Zł

Z własnego doświadczenia odradzam. Coś mnie raz podkusiło zakupić w innym sklepie i sprzedający namówił mnie na ten produkt. Stuka przy zmianach obciążenia auta,np. przy zmianie biegu z 1 na 2 lub po zahamowaniu i ruszaniu. opiero na 3 z kolei stacji diagnostycznej był meches, który miał taki sam przypadek u siebie i przejeździł tak blisko 100 kkm po czym sprzedał auto. Więc morał z tego, że się nie urwie, ale to stukanie doprowadza mnie do szewskiej pasji :028:

no chyba kompletny, zresztą sama osłonę można dokupić i dalej cena będzie co najmniej dobra ;)

a u Ciebie ile przegub do micry 1.3 z ABSem (94r) ? i jaki

Przeguby kompletne (42 żeby pierścienia ABS):

GLO -> 165 Zł

NKN -> 205 Zł (oryginał Japonia)

4MAX -> 160 Zł

PASCAL -> 155 Zł

Najlepszy wybór wgł. mnie to GLO :)

Pozdrawiam

no próbowałem sie do Ciebie dodzwonić ale w sumie jeden oddawał telefon drugiemu, potem dostałem inny numer i w sumie juz nie wiem z kim rozmawiałem i rozmawiać :D, bo chce wziąć ten GLO, myślę że spokojnie damy rade by przyszedł do mnie przed sobotą ;)??

no próbowałem sie do Ciebie dodzwonić ale w sumie jeden oddawał telefon drugiemu, potem dostałem inny numer i w sumie juz nie wiem z kim rozmawiałem i rozmawiać :D , bo chce wziąć ten GLO, myślę że spokojnie damy rade by przyszedł do mnie przed sobotą ;) ??

Wszystko gra.Przegub wysłany. :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...