Gość teges Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam. Chciałem zapytać co może być uszkodzone w w/w pojeżdzie w kktórej zamontowana jest klima a nie można w żaden sposób wyłączyć ogrzewania, cały czas wali gorące powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 kolego jaka wersja, rok , model primery p10 p11 p12 ? bo nic to nam nie mówi.. jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Moze spadlo ciegno albo peklo.Nie wiem jak tam z klima jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 teges, może termostat jest walnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Witam. Chciałem zapytać co może być uszkodzone w w/w pojeżdzie w kktórej zamontowana jest klima a nie można w żaden sposób wyłączyć ogrzewania, cały czas wali gorące powietrze. Według mnie to że jest klima to nie ma nic wspólnego z tym że nie można włączyć ogrzewania bo tu wychodzi na to że cały czas z silnika leci gorący płyn czyli albo cięgno czy coś takiego nawaliło albo zaworek zamykający i otwierający dopływ nawalił tu gdzieś jest pies pogrzebany bo klima nie jest chyba w stanie schłodzić płynu 90st. C z silnika i dlatego cały czas leci gorące powietrze a w ogóle ci się klima załącza :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Widzę, że kolega TEGES nie za bardzo interesuje się swoim problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.