Gość cornholio78 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 to pewnie wiesz też do czego służy ten przycisk koło przycisków ogrzewania foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 tak, to już wiedziałem z książki obsługi.. ale że tam są te czujniki jakoś nie pomyślałem... P.S. sprawdź priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 sprawdziłem. Tylko kilka pw z pogróżkami czyli żadna nowość a od Ciebie nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 sprawdziłem. Tylko kilka pw z pogróżkami czyli żadna nowość ..... o widze koleka podpada ludzią jak chcesz to napisze ci na priva cos miłego tak zebyś o pogróżkach zapomniał :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 sprawdziłem. Tylko kilka pw z pogróżkami czyli żadna nowość a od Ciebie nic nie ma No trudno... napisałem tam w zasadzie to co publicznie. A wracając jeszcze do tematu, w zasadzie to szkoda że tam nie ma tych głośniczków - wysokie tony ładnie by się rozchodziły do przodu i do tyłu :grin: [ Dodano: Sro 07 Cze, 2006 ] a co do włącznika u mnie wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 ja w przednich słupkach mam głośniki w sumie 6 w przednich drzwiach, w tylnej półce i te wysokotonowe i grają normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 a ja tylne szerokopasmówki wywaliłem i zamontowałem tam helixy 2 drożne współosiowe, dźwięk wyraźnie się poprawił jak jest łacznie 8 głośników. Szczerze polecam taka zamianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi