Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Zestaw czyszczący do filtra stożkowego??

Gość Speeder

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zastanawiam się gdzie mogę dostać zestaw do czyszczenia filtra stożkowego w rozsądnej cenie.... Znalazłem taki na allegro ale kosztuje prawie 100 zł. Za taką cenę to mam połowę nowego stożka...o zgrozo. :zdziw: A może ktoś z Was klubowiczów ma swój patent na czyszczenie domowymi sposobami :D albo wie czym czyscić za rozsądną cene??

No tak...benzyną umyję ale później podobno pokrywa sie go specjalnym olejkiem...nie wiem czemu ale tak podobno się robi bo na nim sie zatrzymują zanieczyszczenia. :029:

Witam,

Zastanawiam się gdzie mogę dostać zestaw do czyszczenia filtra stożkowego w rozsądnej cenie.... Znalazłem taki na allegro ale kosztuje prawie 100 zł. Za taką cenę to mam połowę nowego stożka...o zgrozo. :zdziw: A może ktoś z Was klubowiczów ma swój patent na czyszczenie domowymi sposobami :D albo wie czym czyscić za rozsądną cene??

Kolega w Klubie sprzedaje zestaw do czyszczenia stożka firmy K&N chyba za 42zł +do tego przesyłka. A na allegro ludzie sprzedają za ponad 50 zł

[ Dodano: Wto 04 Wrz, 2007 23:35 ]

a na przyszłość zapraszam do tego tematu http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...asc&start=0

tam dyskutujemy na temat stożków czym myć itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...