Gość Speeder Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam, Zastanawiam się gdzie mogę dostać zestaw do czyszczenia filtra stożkowego w rozsądnej cenie.... Znalazłem taki na allegro ale kosztuje prawie 100 zł. Za taką cenę to mam połowę nowego stożka...o zgrozo. :zdziw: A może ktoś z Was klubowiczów ma swój patent na czyszczenie domowymi sposobami albo wie czym czyscić za rozsądną cene?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Filtr stożkowy umyjesz benzyną ekstrakcyjną pędzelkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speeder Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 No tak...benzyną umyję ale później podobno pokrywa sie go specjalnym olejkiem...nie wiem czemu ale tak podobno się robi bo na nim sie zatrzymują zanieczyszczenia. :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam,Zastanawiam się gdzie mogę dostać zestaw do czyszczenia filtra stożkowego w rozsądnej cenie.... Znalazłem taki na allegro ale kosztuje prawie 100 zł. Za taką cenę to mam połowę nowego stożka...o zgrozo. :zdziw: A może ktoś z Was klubowiczów ma swój patent na czyszczenie domowymi sposobami albo wie czym czyscić za rozsądną cene?? Kolega w Klubie sprzedaje zestaw do czyszczenia stożka firmy K&N chyba za 42zł +do tego przesyłka. A na allegro ludzie sprzedają za ponad 50 zł [ Dodano: Wto 04 Wrz, 2007 23:35 ] a na przyszłość zapraszam do tego tematu http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...asc&start=0 tam dyskutujemy na temat stożków czym myć itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widaw Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Detergent do naczyń do mycia. Olejek parafinowy dla niemowląt do smarowania. Koszt ok. 14 zł. Styknie na dwa-trzy smarowanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.