Gość Dzinglu Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam, rozwalilem tylne lewe wahacze z tego co wiem to sa polamane. W zwiazku z tym mam do Was pytanie. Z jakiego modelu nissana beda pasowac myslalem ,na jakims sunny, ale nie wiem czy dobrze myslalem . I jeszcze jedno pytanko ile moze kosztowac naprawa i nowe czesci? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam, rozwalilem tylne lewe wahacze z tego co wiem to sa polamane. W zwiazku z tym mam do Was pytanie. Z jakiego modelu nissana beda pasowac myslalem ,na jakims sunny, ale nie wiem czy dobrze myslalem . I jeszcze jedno pytanko ile moze kosztowac naprawa i nowe czesci? pozdrawiam. Który wahacz ? 3 - DOLNY LEWY Japoński YAMATO -> 152 Zł 4 -DOLNY PRAWY Japoński YAMATO -> 152 Zł Będą pasować od SUNNEGO N14 :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzinglu Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Wielkie dzieki za odpowiedz. Wlasnie o takie cos mi chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Wielkie dzieki za odpowiedz. Wlasnie o takie cos mi chodzilo Jak będziesz potrzebował nowych oryginalnych to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzinglu Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Potrzebuyje wszytskich lewych tylnych czesci. Nie znam sie kompletnie na mechaniece, takze nie wiem nawet co tam siedzi . Dodam ze mam setke z ABS wersja przed liftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.