Gość tomar Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 nie mam jednego swiatła do jazdy dziennej w k-11 . brak jest lewego swiatła. zarówka jest dobra ,bezpiecznik też , długie swiatła na migawce też swiecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nuras Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a w związku z tym...? :?: :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 tomar to znaczy co :?: Nie masz całej lampy czy może żarówka się nie pali :?: Sprawdź najpierw żarówkę i bezpiecznik jeżeli masz lampę a tylko nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a którego nie masz?? prawego czy lewego, bo to też jest ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a którego nie masz?? prawego czy lewego, bo to też jest ważne Też prawda tomar tak na przyszłość to przyda się, jak bedziesz jakoś dokładniej opisywał problem w temacie, który zakładsz :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 nie mam jednego swiatła do jazdy dziennej w k-11 . brak jest lewego swiatła. zarówka jest dobra ,bezpiecznik też , długie swiatła na migawce też swiecą. Mialem podobna sytuacje w mojej pierwszej micrze. Winny byl przelacznik zespolony (sa osobne obwody do przednich lamp) Za pierwszym raze pomogla wizyta u jakiego magika-elektryka. Ale pomoglo na ok pol roku. Pozniej wymienilem przelacznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Obejrzyj też styki na kostce przy lampie - może właśnie zaczęły się przepalać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikov Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam, ja mam podobny problem: Nie swieci sie prawe swiatlo mijania. Zarowka jest ok. Prad nie dochodzi do kostki przy lampie (sprawdzalem woltomierzem). Pewnie gdzies nie ma kontaktu bo jak podskocze na ograniczeniu predkosci do 20km/h to na jakis czas zaczyna dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 WD40 lub lepiej coś specjalnego do styków, wyciągnij bezpieczniki od świateł pod maską (w tej czarnej skrzynce), pryśnij po stykach bezpieczników i zobacz, może się poprawi... przy okazji obejrzyj kable od spodu skrzynki - oczywiście jest to tylko jedno z możliwych miejsc, inne to może być np. manetka, jak już wcześniej pisał filipfm (wtedy delikatne ruszanie manetką może powodować zapalenie się lub miganie światła, choć pewnie nie musi...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 pisałem już o tym przeszukaj moje posty jest utleniony przewód w skrzynce bezpieczników - (jest niczym nie osłonieta i wszystek syf leci na nia podczas jazdy) i pewnie juz sie urwał. Trochę kłopotliwe dorabianie drugiego kabelka z krokodylkiem żeńskim,ale wykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi