Andrzej330 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Mam bardzo błache pytanie. Jak jest montowany podłokietnik czy schowek (trudno mi powiedzieć jak to nazwać w Serence) w konsoli środkowej. U siebie nie posiadam go wcale, a zastanawiam się nad zakupem i czy jest przydatny, no i jak jest zamontowany (wsuwany, przykręcany, na stałe z resztą itp.) Jeśli to możliwe prosiłbym o zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 montuje sie go w tym schowku ktory jest na tunetlu srodkowym [na koncu] tego plastiku tam sie go wklada i "rozpycha" albo przykreca zalezy jakie montowanie kupisz [jezeli mowa o schowkach uniwersalnych] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 słabo widać ale u mnie jest tak jak na foto podłokietnik fabryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Wiem gdzie on się znajduje. Chodzi mi o montaż fabryczny. Uniwersalne zazwyczaj są przykręcane na stelażu. Czy ten fabryczny można wyjąć i np. przełożyć do innego (np. jak popielniczkę) czy jest na stałe związany z tunelem. Inaczej mówiąc jeśli tunel środkowy nie jest dostosowany (przystosowany) do podłokietnika to nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Andrzej330 jak byś zdobył samą pokrywkę taką jak u bonza to trochę majsterkując idzie ją zamontować.Pokrywka jest na zawiasach , które są przykręcone wkrętami do konsoli środkowej <ten duży kawał plastyku> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Chodzi mi o montaż fabryczny. jest to cały ten plastik az do gałki zmiany biegów ,mocowany z przodu na zaczepy a z tyłu na jedną srube szybki demontaż i montaż kiedy chcemy luknąc do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Andrzej330 jak byś zdobył samą pokrywkę taką jak u bonza to trochę majsterkując idzie ją zamontować.Pokrywka jest na zawiasach , które są przykręcone wkrętami do konsoli środkowej <ten duży kawał plastyku> Oto mi chodziło. Czyli na zawiasach. Podejrzewam też, że po otwarciu pokrywy wnętrze jest z takiego plastiku jak np. popielniczaka w środku, czyli czarna. U mnie jest sam otwór szary jak cała konsola. To już wiem, że konsola musi być dostosowana do podłokietnika. Dzięki. bonzo chodziło mi o mocowanie samego podłokietnika, bo go nie posiadam a nie mocowanie całej konsoli. Czytaj proszę uważniej. Napisałeś tak jakbym nie zdejmował konsoli i nigdy nie zaglądał do silnika. bądź nie miał jej wcale. czopochrup czyżbyś miał zamontowany uniwersalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 nie ja nie mam wogole podlokietnika bo jest i mi i ojcu zbedny a tam mam wsadzone scierki do szyb/rąk ale wiem jak to sie montuje bo widzalem ;P //bonzo smieszna masz kierownice:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ja właśnie myślę żeby jakiś podłokietnik tam wstawić. Taki np. z uchwytami na napoje. Te uniwersalne nie bardzo tam pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 bonzo chodziło mi o mocowanie samego podłokietnika, bo go nie posiadam a nie mocowanie całej konsoli. Czytaj proszę uważniej. Napisałeś tak jakbym nie zdejmował konsoli i nigdy nie zaglądał do silnika. bądź nie miał jej wcale. czopochrup czyżbyś miał zamontowany uniwersalny? a tobie chodziło o klapke która jest na samej górze która jest na zawiasach [ Dodano: Nie 09 Wrz, 2007 15:57 ] //bonzo smieszna masz kierownice:D miałem w poprzedniej serenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Andrzej330 jak byś zdobył samą pokrywkę taką jak u bonza to trochę majsterkując idzie ją zamontować.Pokrywka jest na zawiasach , które są przykręcone wkrętami do konsoli środkowej <ten duży kawał plastyku> Czy jesteś w stanie przesłać zdjęcie z widocznym zdjęciem zamontowania pokrywy. Jestem na dobrej drodze żeby coś takiego kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Tak jutro lub we wtorek albo wreszcie kupie sobie cyfrówkę albo pożyczę i wyśle Ci zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 a u mnie to tak wyglada:D :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 U mnie jest tak samo, czyli dziura. Tylko kolor inny bo szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Oto schowek podłokietnik http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/53ba3b4863c80269.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Dzieki Hieronim. Dużo roboty nie jest. Troche wycinania i przykręcania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi