WEBCIO17 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 WIELKIE DZIEKI Liczniczek śmiga aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Od jakiś 4 miechów mam licznika z obrotkiem od micry super S wszystko działało cacy aż do wczoraj :/ na trasie wyskoczyła mi wskazówka prędkościomierza po czym usłyszałem dziwny szelest. po rozebraniu licznika okazało sie że sprężynka przytrzymująca wskazówkę jest cała poskręcana i nic poza jej wymianą nie wchodzi w grę. Czy można gdzieś dostać taki element ?? dziś skocze do zegarmistrza może on mi coś pomoże :/ PS. prędkościomierz od micrusa bez obrotomierza jest innej firmy i w ogóle nie pasuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A ja ostrzyłem pazury na ten licznik, co kupiłeś PW już poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi