Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Wspomaganie kierownicy

Gość canif

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Almery n15 z 11/96.

Wersja dosc chyba nietypowa: 2 poduszki, elektryczne lusterka, elektrycznie sterowane swiatla, ale brak niestety do szczescia wspomagania kierwonicy....

Czy orientuje sie ktos moze czy jest mozliwosc "dołozenia" wspomagania i ile to mniej wiecej kosztuje?

Pozdrawiam

szczerze to pierwsze słyszę, żeby Klamki były bez wspomagania, ale moze tak było ;)

Co do dokładania to pewnie będzie to dość droga i chyba nieopłacalna zabawa...

pozdrawiam

canif, szczerze współczuję. Nie na żarty, mam znajomego, który kupił taką wersję i strasznie narzeka. Po przejechaniu się ze wspomaganiem zaczął poważnie myśleć o sprzedarzy jak dotąd bezawaryjnego auta.

Dołożenie układy będzie nie łatwe ale pewnie nie awykonalne. Pompa, zbiornik, przewody, magiel, robocizna .... no właśnie pewnie nie będzie to tania zabawa. Za samo przełożenie magla z wymianą oleju trzeba zapłacić około 400zł dolicz pozostałe elementy i może 1000 wyskoczyć

Pozdrawiam.

ale jak kolega sie trochę zna na kręceniu śrubek to raczej nie było by problemu ,robota nie zbyt skomplikowana, proponuje znaleźć na allegro kogoś kto sprzedaje almere na części ( oczywiście wersje z kierownica po lewej stronie :) ) i zapytać ile by chciał za cały "układ" :D kierowniczy pompę, zbiorniczek i przewody. Wtedy będziesz wiedział ile by cię to kosztowało.

Witam,

Tak sie zdarzylo, ze jestem w posiadaniu maglownicy ze wspomaganiem do wersji "europejskiej" i za drobna oplatą mogę odstąpić, bo mnie sie nie przyda :)

jak cos to prosze o info

pozdrowionka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...