kipol Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Witam Czy komus udalo sie podlaczyc z jakims urzadzeniem z wyjsciem video pod monitor w p12?? Chodzi glownie o to ze nie mam seryjnej navi i jej nie chce bo podobno sie nie oplaca ale myslalem nad inna zewnetrzna navi. Ale najlepiej podpiac sie pod glowny monitorek. Myslalem zeby miec radio DVD z Bluetooh i do tego nadajnik GPS ale nie wiem czy to jest mozliwe. Moze ktos juz sie bawil z czyms takim lub ma jakis pomysl?? Widzialem tez wolne gniazdo w monitorze mozliwe ze od navi i czy mozna sie pod nie podpiac?? POZDRAWIAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Wszystk sie da kolego, tylko trzeba troche pracy i dobrze najpierw wszystko rozplanowac. Ponizej masz link do mojej przerobki: link Napisz co bys dokladnie chcial i ile chcesz na to mniej wiecej przeznaczyc funduszy i zobaczymy co sie da z tego wymajstrowac ..... w razie jakis pytan wal smialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dimas Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 sygnal video mozna chociazby z kamery wziasc ale problem w tym ze monitor pracuje w systemie ntsc ale do zrobienia jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.