Gość Noktomeron Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Auto mi drgra jak wciskam mu duzo gazu i przekraczam 110 czy to wina amortyzatorów ?? z góry przepraszam ze pytam o taka błachostkę ale zabardzo nie znam sie na tym z góry dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Proszę bardzo http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ghlight=drgania Użyj Kolego opcji SZUKAJ a dowiesz się jeszcze więcej POZDRAWIAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A to dołoze od siebie poza tym drgania to nie taka wcale błahostka,nie dość ze mogą swiadczyc o jakimśtam luzie,ew tak jak piszesz zużytych amorkach lub pop prostu niewyważeniem kół,co oczywiscie(te drgania) wpływa na bezpieczeństwo jazdy że nie wspomnę o totalnym braku komfortu w jeżdzie i trzymaniu za kierownik Mógłbyś też napisać jakie auto dokładniej pozdr Wg mnie zacznij od kół tzn sprawdz wyważenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noktomeron Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Nissan 100NX koła właśnie są wywazone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 a moze masz krzywa ktoras polos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NISSIO100 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Może powinieneś sprawdzić wszystkie gumy końcówki drążków.Często tam ukryte są przyczyny drgań. W mojej nysce też kierka bardzo drgała gdy jechałem powyżej 100 kiera latała jak mały samolocik. Po wymianie gum i końcówek efekt przestał istnieć!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.