Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] Jak pociągnąć kable do głośników w micrze K11?

Gość maciulek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie nismo maniacy ;)

Dawno mnie tu nie było bo dawno nie miałem problemów z microlotem a dzielić się wiedzą jakoś nie było czasy - taka praca :/

Pytanie następujące:

Mam micre K11 rocznik 94 zakupiłem do bagaja tubke pasyną 250 W RMS, mam też grzejniczek 2x200W, okablowanie już zakupione i teraz się pojawia pytanie jak i którędy? Zakupiłem również 2 tweeterki ale z tym sobie jakoś poradze i tak trzeba bedzie rozbebeszyć kokpit.

Konkretnie chce wiedzieć któędy Wy pociagneliście kabelki takie jak (+) z akumulatora i te od radyjka.

ps. Jednostka sterująca całym interesem Pionek 3900MP

Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi

Ja wszystko puściłem po stronie pasażera pod dywaniekiem, potem w osłonie przy progu, w osłonie słupka, przez kanape i do bagażnika. Wszystkie plusy idą u mnie od ISO od radia, nawet światło cofania mam tam podłączone, bo mi się nie chce bawić czujnikiem w skrzyni.

kabel zasilajacy wzmacniacz pusciłem od akumulatora do pasazera i w płycie podłogi miałem 2 zaslepki,zrobiłem dziure i pozniej to zakleiłem slikonem.reszte kabli pusciłem dokładnie tak samo jak lukeswirus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...