chemmist Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witajcie! Chciałbym wyjąć fotel kierowcy, jak sobie poradzić z poduszką zeby nie było potem błędów w komputerze? Wystarczy odłączyć akumulator i już można rozłączać kostke pod fotelem od poduszki? Dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bazant Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 U mnie operacja została przeprowadzona następująco: 1.Odłączenie aku. 2.Odłączenie kostek, demontaż fotela. 3.Montaż fotela, podłączenie kostek. 4.Podłączenie aku. 5.Przekręcenie stacyjki i... wszystko OK, problemów nie stwierdzono z SRS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 U mnie operacja została przeprowadzona następująco:1.Odłączenie aku. 2.Odłączenie kostek, demontaż fotela. 3.Montaż fotela, podłączenie kostek. 4.Podłączenie aku. 5.Przekręcenie stacyjki i... wszystko OK, problemów nie stwierdzono z SRS właśnie wczoraj dokładnie tak samo zrobiłem dziękuję za zainteresowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 podłacze się, ściągałeś może pokrowce? czy da się ten fotel jakoś bezpiecznie rozebrać? w aso mówili, żę nie da się ściągnąć pokrowaca bez rozwalenia czegoś tam.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 podłacze się, ściągałeś może pokrowce? czy da się ten fotel jakoś bezpiecznie rozebrać? w aso mówili, żę nie da się ściągnąć pokrowaca bez rozwalenia czegoś tam.. pozdro niestety nie zdejmowałem, nie wiem czy można rozebrać fotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość da_niel Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja niedawno spawalem sobie oparcie fotela. moje spostrzezenia kostka od poduszki pow jest jedna z przodu fotela (widac jak sie schyli), druga pozwala odlaczyc oparcie od siedziska -znajduje sie oparcie na wysokosci ledzwi. zeby wymontowac fotel trzeba odkrecic go z szynami -4 sruby (po 2 na szyne) clakiem rozebrac fotela sie nie da (mnie sie nie udalo) mozna probowac ale moze sie zepsuc gabka. tapicerka jest punktowo przymocowana do gabki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ppawlo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 CZeść wszystkim. Szukamy własnie autka Primera z silnikiem 1.6 16V 90km. Często widze oferty z dwiema poduszkami. Pytanie czy do takiego auta da się zamontować inne fotele z poduszkami? Wyczytałem tutaj o konieczności podąłczenia jakieś kostki - czy pod fotleme tą kostkę znajdę? Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.