Gość cwojti666 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witam, CZy ktoś zna może rozstaw śrub w felgach w Qashqai-ju?? Uprzejmnie dziekuje za informacje Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal78 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 5 x 114,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwojti666 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 jak sie ma zalecenie producenta by używać w QQ opon zimowych o szer.215 do teorii i praktyki że muszą być węższe?Nie bardzo chce mi się jeżdzić w wodzie zimowej w tak szerokich oponach bo i letnie łatwo płyną.Można by zimowe 205 dać i już coś byłoby lepiej .Ciekawe co ubezpieczenie ,bo ten ruch byłby niezgodny ze specyfikacją.Jest ktoś mądry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Wątpie by ktoś to sprawdził osobiście moje słonko po kolizji z drzewem zostało opstrykane i tyle wypłacono mi wartość auta minus wartość wraku 350zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.