Gość krzych67 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Proszę o odpowiedź, jeśli ktoś zna wymiary linek hamulca ręcznego do P10. Aby je znierzyć trzeba sporo odkręcać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Myśle że wystarczy jak w sklepie powiesz że potrzebujesz do primery p10 i po sprawie. Oni sobie powinni z katalogu rozkodować co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzych67 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 :027: Pewno pomyślałeś sobie, że nie umiem kupować Chciałem kupić od innego auta bo są po 40 zł a nie 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Nie zmieniałem jeszcze linki przy moim więc nie bardzo jestem w stanie coś powiedzieć. Przy okazji wymiany szczęk hamulcowych musiałem popuścić ręczny - nakrętka regulacyjna jest pod rączką hamulca ręcznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzingis Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja bym nie kupował Używek , bo po pół roku możesz znów zmieniać nazywa to się [ zmęczenie materiału] oraz czas jaki już mają korozja napewno swoje zrobiła, choc na oko mogą jeszcze ładnie wyglądać--- ale decyzja należy do Ciebie. Są części które trzeba kupić nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzych67 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Nigdy bym nie włożył czegoś używanego Co za pomysł :?: :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LY-SY Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 O ile mi wiadomo w P10 są dwie linki do ręcznego. Cena jaką śpiewają w sklepie za linki sugeruje że mają różne długości bo ceny są różne w zależności, czy prawa czy lewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.