Lobo Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Zmienilem ostatnio sobie przud na sekwencje w P11Gt, i zmiane uleglo wiele.... A mianowicie na starej instalce na maks do bani wchodzilo ok 36l lpg, po ok dwoch tankowaniach na sekwencji weszlo 42l a dwa dni temu 50l lpg! No i pogorszyly sie osiagi na gazie...... Czy stary parownik mogl nie ciagnac do konca z butli??? Czy zostalo tam teraz syfu i sie wymieszalo z tym co zalalem i gorzej chodzi?? Tankuje tylko na trzech stacjach zawsze tych samych i nigdy nie mialem klopotu z jakoscia lpg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 pierwsza sprawa, może to zbieg okoliczności i zawór w butli się zje... i nie odbija na butli, druga to moze jakiś syf był i troche sie pozatykało dlatego osiągi spadły , a jaką masz pojemność tej butli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobo Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 siem bullit. Wiesz ta butla przyjechala z bryka razem z Wloch.... Od poczatku nie odbijlo przy tankowaniu-wiem ze czasto cos tam przerabiaj zeby wiecej lpg wchodzilo-likwiduja poduszke powietrzna(10%) Wczoraj wywalilem tago stozka co dostalem w gratisie od gazownika i zalozylem seryjna puszke-na gazie jesta za***iscie!!!! i spalanie wreszcie sie wyluzowalo-na komp ok 8.5l/100km Wczesniej ok 11L. Czytalem o tej instalce co mam na stronie, adaptuje sie do komp silnika, znaczy podczas kalibracji zbiera info z czasu otwarcia zaworow pb itd, nastepnie sie "adaptuje" Ma mniejsze mozliwosci ingerencji w mape niz u Ciebie w Stagu ale zobaczymy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafp11 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 a jaką sekwencję założyłeś i ile cię to kosztowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobo Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 instalka SEC sam przod 1700pln, parowmnik tomaseto do 240km, mapsensor bosh, wtryski niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 No i napisz jak Ci to teraz chodzi? jakie spalanie masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobo Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam bullit..... Smiga, Coobcio latal to niech napisze jak chodzi, pali srednio do 9l lpg, ostatnio wyszlo mi ok 8.5 srednio na odcinku ok 550km. Generalnie jestem zadowolony Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.