Dominik14 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Co sadzicie o tych glosnikach http://www.allegro.pl/item244845604_jbl_cs...klep_od_ss.html ? Jakby co to jakie proponujecie do max 190 zl.Chodzi mi o podlaczenie pod samo radio sony gt200 50 w na kanal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowek_L Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ogolnie pomysl z glosnkami w półce jest słaby i niepraktyczny. Ogradzam takie glosniki iw tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Dominik14, A nie lepiej kupic sobie porzadny zestaw odseparowany na przod? Wytlumic sobie drzwi i cieszyc sie dzwiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nie chce za bardzo dzialac z przodem bo i tak mam tam nowe glosniki a pozatym auto jak sie uda bede sprzedawal na wiosne i jakby co jbl-e bym wyciagnal z polki a wsadzil tam moje stare daxy ktore sa zamontowane teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Dominik14, poczytaj forum a zrozumiesz dlaczego nie montuje sie glonikow na tyle, a szgolnie gnosnikow wspolosiowych. Nie popelniaj tego bledu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.