Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

praca dodatkowa

Gość Neemb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym na wstępie przywitać wszystkich forumowiczów.

Poszukujemy osób (najlepiej z Warszawy i okolic) posiadających Nissana Almerę, który ma nie więcej niż trzy lata oraz przebieg nie większy niż 90000km (powinien być na gwarancji), chcących wziąć udział w badaniu marketingowym. Zwracamy oczywiście koszty przejazdów oraz noclegów + wynagrodzenie za badanie. Więcej szczegółów pod numerem: 663 840 802 lub GG: 5203353

Pozdrawiam

..eh.. Neemb przedstaw sie. Występujesz tutaj z oferta ale nie wpisałeś ani firmy ani oficjalnego kontaktu. Zresztą po co komuś czyjeś auto do badań marketingowych? ...dziwne...

Z tego co piszesz wyglada ze trzeba sie stawić z autem? ...dziwne to malo powiedziane... takie oferty to nawet Era nie ma...

Dla mnie nie ma nic dziwnego w tych badaniach, a pewnie kolega udzieli wszystkich dodatkowych inf przy bezposrednim kontakcie, ja się nie dziwię, że nie chce wypisywać nazwy firmy, telefonu itp na ogólnym, bo o takich badaniach nie zawsze mówi się na prawo i lewo. Myślę, że sporym problemem możey być spełnienie wszystkich warunków - max 3 lata, myślę, że większość z nas ma starsze fury. Przynajmniej ja :)

Gość Michał...G

Normalne badanie marketingowe sprawdzające sprawność serwisu nissana, najczęściej są dwie osoby mechanik preparujący wyznaczone usterki oraz auto w którym się wykonuje te usterki, dla właściciela niekiedy opłacalna sprawa bo może mieć wymienione częsci osraz sprawdzone gruntownie auto za darmo ;) Wiadomo że taka osoba zatrudniająca nie poda swoich namiarów firmy ani nic co się tyczy badania na ogólnym forum. Ale praca szybka i opłacalna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...