Gość sirrah Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam Mam prblem z odpaleniem mojego auta (Primera P10 1.6 +LPG). Żeby ja uruchomic muszę trochę pomęczyc ją rozrusznikiem pomagając przy tym pedalem gazu. Czasami odpala a czasem trzeba popchać :/ . Nie wiem jaka jest tego przyczyna, także jakby ktoś by umial to wyjasnić to byłbym bardzo wdzięczny Z góry dzięki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A może czas sprawdzić akumulatorek czy jeszcze żyje, oraz czy ma ładowanie. Później bym zobaczył gaźnik, bo chyba twój jest na gaźniku czy na wtrysku? Przeczyścić wszystko no i oczywiście regulacje układu dostarczającego paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 sirrah napisz czy gażnik czy wtrysk i czy to zapalanie to na Pb czy na LPG??Aha i czy na ciepłym czy na zimnym silniku?? Takie podstawowe rzeczy trzeba podawać pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.