foorest1 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam. Mam pytanie czy duzo roboty jest przy wymianie świeć? Mam maxi 3L 1997 usa. Jesli możecie to podpowiedzcie jakie świece kupić ( bo jak czytałem to ceny i opinie sa różne ). Znajomy powiedział że będzie trzeba zdejmować kolektory i to będzie ze trzy godziny roboty. Czy tak jest naprawde ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 heh, fajnego masz znajomego. zadnych kolektorow sie nei sciaga, no chyba ze masz silnik 3.5. Wymiana swiec tak naprawde to robota na 15 min dla jednej osoby. Co do swiec to polecam NGK Platinium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Dzięki. Juz sie bałem że strace pół dnia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Dokladnie nie jest przy tym duzo roboty, ale jak w kazdym samochodzie trzeba dobrze gniazdo swiecy wyczyscic zeby zaden smiec sie nie dostal go glowicy. A jesli chodzi o swiece, to tak jak Wacu pisal najlepiej NGK Platinum...... widzialem je na necie po 37zl za sztuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Najlepiej NGK i koniecznie platynowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosan Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 pfr6g-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anus1983 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam Jeśli chcesz mam takie świeczki NGK na stanie PFR6G11...cena 45zł/szt albo odpowiednik-----> DENSO PK20PRL11 60zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 esli możecie to podpowiedzcie jakie świece kupić ( bo jak czytałem to ceny i opinie sa różne ). Kup DENSO. Zobacz -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33870 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.