Gość Mik99 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witajcie.Mam pytanie czy słynny VQ35DE jest dziełem Nissana czy Renault bo już się w tym wszystkim pogubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 było sto razy jasne że nissana [ Dodano: Wto 18 Wrz, 2007 11:48 ] http://www.nissan-global.com/EN/COMPANY/AL...AINS/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jeszcze czystej krwi japońskiej dlatego to był swego czasu silnik roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mik99 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Jeszcze czystej krwi japońskiej dlatego to był swego czasu silnik roku I nadal jest czołową konstrukcją, w 2007 dostał kilka wyróżnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.