Gość uciu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam ,czy będą pasowały halogeny z micry z przed liftu 96r do zderzaka z modelu 99 a wiec po liftingu? Mam okazje kupić takie ale sprzedawca nie gwarantuje ze będą pasowały. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 chodzi Ci o halogeny przeciwgmielne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uciu Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 chodzi Ci o halogeny przeciwgmielne? dokładnie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Przed liftem wierciło się otwory w zderzaku, a po lifcie... chyba były specjalne miejsca na halogeny... Jeśli mam rację, to na 100% nie będą pasowały, ale lepiej pooglądaj po prostu zderzaki/halogeny na allegro - dużo fotek tam zwykle jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Przed liftem wierciło się otwory w zderzaku, a po lifcie... chyba były specjalne miejsca na halogeny... Jeśli mam rację, to na 100% nie będą pasowały, ale lepiej pooglądaj po prostu zderzaki/halogeny na allegro - dużo fotek tam zwykle jest . Masz 100% racji. Wystepowaly 3 rodzaje halogenow do Micry. |EDIT - wiec w sumie 4 93-98 - demolacja zderzaka, wyciecie otworow |EDIT - jeszcze byly inne do SuperS 98-00 - odkrecic zaslepki i zamontowac halogeny 01-02 - wypiac zaslepki z zatrzaskow i zamontowac halogeny. Roznia sie ksztaltem, wielkoscia i sposobem i miejscem montazu i generalnie nie pasuja zamiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.