Myrek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam. Mam problem z drgającym autem przy prędkości ok 80-100km/h (przy przyśpieszaniu). Jak powszechnie wiadomo, przyczyną są przeguby wewnętrzne. Nie pisać, że to koła czy coś innego, bo to już parę razy sprawdzałem. Wyjąłem dwie półosie i na jednej zauważyłem minimalny luz (na krótszej). Ledwo wyczulany, ale to może być to. Rozkręciłem i okazało się że niby jest ok. Po czym poznać że coś się zużyło? Jest tam taki trójnik na łożyskach, niby wszystko ok. Gdzie tez można kupić taki przegub? Wszystkie w sprzedaży to przeguby zewnętrzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Wszystkie w sprzedaży to przeguby wewnętrzne. No to o który w końcu chodzi?Wewnętrzny czy zewnętrzny :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myrek Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Jak sprzedajesz części do nissanów to chyba wiesz, że w sprzedaży są zewnętrzne, niema co się czepiać słów. Po prostu sie pomyliłem. W sprzedaży są zewnętrzne, a ja chce wewnętrzny. Poprawiłem błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.