Gość Sunny wrocR Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 No wlasnie czy sprezyny beda pasowaly do suunego n14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Nie to całkowicie inne zawieszenie zwłaszcza tylne w sunnym są wahacze a w almie oś sztywna itd. przednie jest podobne ale pewnie skoro jest inna waga rozstaw kół to i sprężyny nie będą pasować a czemu chcesz wymieniać :?: ja jak miałem sunniaka to dość mocno przerobiłem zawiechę to może coś doradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sunny wrocR Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A bo jest dobra oferta springow H&Ra na mcpersonach i myslalem ze podpasuje ale jezeli nie to nie bede nawet zwracal uwagi na zawias z N15... Wielkie dzieki za info http://allegro.pl/item244973180_nissan_ale...e_h_r_spre.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.