And482 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Witam mam zmienilem łancuszek pochoszi z firmy MAXTOP czy mona jezdzic spokojnie:) czy mam miec jakies obawy [ Dodano: Nie 23 Wrz, 2007 13:04 ] Ale bykow narabalem :D wiec zmienilem gorny lancuch na MAXTOP czy wytrzymam moja noge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Był rozpinany czy nie? Jak tak to masz się czego bać. Na temat wymiany rozrządu w silnikach GA1xDx jest bardzo fajny temat w dziale "Porady Eksploatacyjne": http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...487&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 na pudelku jest pokazana spinka ale na oczy lancucha nie widzialem musze spytac mechanika [ Dodano: Czw 27 Wrz, 2007 20:22 ] no kutwa spinka :zly: :zly: :zly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.